Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam: Ario Pijnenburg

Op 11 maart 2024 is Ario Pijnenburg op 61-jarige leeftijd overleden. Ario werkte sinds 2005 bij InFa Techniek. Het bedrijf staat met onderstaand in memoriam bij zijn overlijden stil.

Nadat Ario de HAS had voltooid, begon hij in 1990 zijn carrière bij DLV Glas & Energie. In 2005 kwam Ario in contact met Rinus Faasse en Arslan Ince die inmiddels al aardig aan het groeien waren met hun bedrijf, InFa Techniek.

Vrij snel werd duidelijk dat zowel Ario als InFa Techniek baat hadden bij een verdere samenwerking en zo begon Ario in 2005 als eerste fulltime calculator. Dit bleek het begin van een fijne samenwerking waarbij de grondige feitenkennis, maar ook de passie waarmee Ario zijn werk deed niet alleen opviel binnen InFa Techniek, maar ook bij klanten en relaties. Ario stond voor het beste eindresultaat. Dit kenmerkte zich in de loop van jaren door een langdurige samenwerking met tuinders en met dealers. Alle vragen die er waren over de werking van de units of optimalisatie van de machines wist Ario prima te vertalen in goede adviezen.

Ario stond voor zijn werk. Hij had er ook lol en handigheid in om mensen die minder bekend waren met de werking van de units maar ook de belangen van de eindgebruikers, te laten begrijpen. Maar niet alleen zijn kennis was opvallend, ook zijn inzet voor zijn werk was opmerkelijk. Gesprekken die je met Ario aanging, begonnen over werk en eindigden daarmee. Hij was verweven met zijn werk, wat zich vertaalde in een aanzienlijke hoeveelheid werkuren.

Ario was niet iemand die zich op de voorgrond stelde, maar kon intens genieten van de contacten en gesprekken na werktijd. Ook als ze niet direct over werk gingen. Of dat was in Waalwijk of op verblijven in het buitenland, Ario luisterde mee en gaf zijn inbreng.

Bij de eerste verschijnselen van zijn ziekte was het doorwerken want "zowel de klanten als het bedrijf mochten er geen last van hebben", zo vond Ario. De noodzakelijke medische onderzoeken werden zoveel mogelijk om afspraken heen gepland en er over praten deed Ario niet.

Bij het in alle hevigheid terugkomen van de klachten van zijn ziekte, en toen hij weg moest blijven bij InFa Techniek, hield Ario nauw contact met zijn collega's en sommige klanten, voor gevraagde en ongevraagde adviezen. Toen bleek dat de ziekte niet te overwinnen was, heeft hij tot de laatste dagen enorm genoten van alle bezoeken aan zijn bed. Ario overleed op 11 maart 2024 op 61-jarige leeftijd.

InFa Techniek verliest in Ario een hele fijne, betrokken collega en een goed mens.

Voor Ario is een online herdenkingspagina gemaakt. Het is fijn als u een herinnering kunt achterlaten op zijn persoonlijke pagina via https://www.bijnen.nu/herdenken.

Publicatiedatum: