Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Claudio Mast van Hortimec:

"De levensduur van trays wordt verhoogd dankzij deze machine"

Tholen - Tray-ontstapelaars zijn niet nieuw. Tray-ontstapelaars die zowel nieuwe als gebruikte, slechte trays kunnen ontstapelen wél. Het inkopen van nieuwe trays wordt hiermee overbodig. Claudio: "De TrayFlowMaster is dus heel snel rendabel. De levensduur van de trays wordt drastisch verhoogd, dankzij deze machine. Bovendien reduceert het het gebruik van plastic enorm."


Claudio en Hendrik Mast met hun TrayFlowMaster

Hortimec lanceerde onlangs op HortiContact hun nieuwe vinding. Hendrik en Claudio Mast toonden de machine in hun stand. Hendrik legt uit dat de manier van grip hebben op de tray de crux is. "Wij gebruiken een heel andere techniek om de trays te ontstapelen dan de reguliere ontstapelaars. We hebben goed grip op de tray. Altijd. Ook al is deze zwaar beschadigd." Pneumatische cilinders grijpen de trays op meerdere posities vast en worden dan los getrokken. De capaciteit van deze trayontstapelaar is 250 trays per uur.

Hendrik besluit: "Deze machine is een welkome aanvulling voor de trayvullijn. De eerste machines zijn al geïnstalleerd: bij een veredelaar in Enkhuizen en Van den Elzen en Chrywijk in Veghel. Hier is vraag naar."

Voor meer informatie:
Hendrik Mast
Hortimec
Tel: +31 620 43 73 42
info@hortimec.com
www.trayontstapelaar.nl

Publicatiedatum: