Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

New Covent Garden Market uitgeroepen tot Beste Groothandelsmarkt van het VK

De New Covent Garden Market (NCGM) is op 25 januari uitgeroepen tot Beste Groothandelsmarkt tijdens de Great British Market Awards 2024 in Birmingham.

De prijs wordt uitgereikt door de National Association of British Market Authorities (NABMA) en is toegekend aan het begin van een jaar waarin de NCGM zich opmaakt voor het gouden jubileum van haar verhuizing van Covent Garden naar Nine Elms.

De jury koos de NCGM vanwege haar rijke geschiedenis, milieuvriendelijke praktijken en uitstekende ondersteuning van onafhankelijke foodbedrijven in Londen en het zuidoosten van Engeland. Bij de bekendmaking van de prijs zei David Preston, CEO van NABMA:
"New Covent Garden Market bevordert de verbinding tussen retail en horecabedrijven in het zuidoosten van Engeland."

"In de aanloop naar 2027 streeft ze ernaar om samen met haar handelaren, hun vele klanten en de lokale gemeenschap een betere werk- en winkelomgeving voor iedereen te creëren. Het is een trotse Londense instelling en ze zal binnenkort ongetwijfeld opscheppen over het feit dat ze de oudste en nieuwste markthal in het land is."

Gary Marshall, voorzitter van de Covent Garden Tenants Association (CGTA): “Dit is, tijdens dit gedenkwaardige jaar, een fantastische erkenning voor iedereen op onze markt. De CGTA viert haar 100-jarig jubileum en we zullen in november een diner dansant organiseren om het 50-jarig jubileum van de verhuizing van onze geweldige markt van Covent Garden naar Nine Elms te vieren."

"Het is een bewijs van de voortdurende passie, inzet en expertise van al onze handelaren dat we kunnen zeggen dat we een eeuw geleden de marktleider waren, 50 jaar geleden de marktleider waren en dat we nu nog steeds de marktleider zijn."

Jo Breare, algemeen directeur van de Covent Garden Market Authority, de verhuurder en beheermaatschappij van NCGM: “Iedereen die bij NCGM werkt gefeliciteerd! Dit is een prijs die het harde werk en de toewijding van de hele marktgemeenschap erkent."

"We werken met onze huurders samen om een platform voor een markt te creëren die doordrenkt is van geschiedenis en erfgoed en we zullen nog veel meer geschiedenis schrijven als de premium groenten-, fruit- en bloemenhub voor Londen, een positie die we bijna een millennium lang al innemen. In 2024 staan er tal van activiteiten gepland om te vieren dat de markt 50 jaar in Nine Elms gehuisvest is en we zijn erg blij om die mijlpaal als de Beste Groothandelsmarkt in het VK te behalen."

Wanneer haar herontwikkelingsproject in 2027 wordt afgerond kan NCGM met zekerheid zeggen dat ze de locatie, het productassortiment en de mensen heeft om de trends en de handel nog vele jaren te bepalen.

Voor meer informatie:
New Covent Garden Market
Londen, SW8 5BH
Tel.: 020 7720 2211
[email protected]
Publicatiedatum: