Op 23 januari 2024 jongstleden vierde Sercom haar 40-jarig jubileum. Dat werd gedaan in gezelschap van het voltallige personeel, alle dealers, familie en vrienden.

Op de Mechanisatietentoonstelling te Vijfhuizen, die in januari plaatsvond en waar Sercom aan deelnam, introduceerde het bedrijf het nieuwe software-platform CANalytics.

Tijdens een woord van dank door directeur Jan-Willem Lut werd de eerste procescomputer die is uitgeleverd in 1985 bij de firma Wim Prins in Anna Paulowna benoemd. Deze computer is er één van velen die geheel naar de huidige maatstaven is bijgewerkt. Dat wil zeggen dat de eerste computer die 39 jaar geleden werd uitgeleverd over exact dezelfde software en mogelijkheden beschikt als de computers die anno 2024 bij Sercom de deur uitgaan.

De Wireless Xtender, waarmee binnen een afstand van vijf kilometer de procescomputer draadloos in contact staat met de locale veldstations, is één van de innovaties van het bedrijf. CloudVision (APP) is de nieuwe software die dankzij de nieuwe processorprint de computer kan benaderen via het internet zonder dat dit via de PC moet verlopen. Ook biedt het de mogelijkheid om deze via een tablet of mobiele telefoon te bedienen en in te zien.

Daarnaast biedt het in januari geïntroduceerde dashboard software platform CANalytics een uitgebreid inzicht waarmee behalve de gegevens die vanuit de Sercom-procescomputer worden gegenereerd ook informatie van derde partijen kunnen worden weergegeven. Voorbeelden daarvan is inzicht in de energiebeheer, voorraadbeheer, (draadloze) sensoren en irrigatiemogelijkheden.

Voor meer informatie:
Sercom
Heereweg 9
2161 AB Lisse
Tel: +31 (0)252 416530
info@sercom.nl
www.sercom.nl