Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler ontvangt bus met werkzoekenden

Op 18 januari is er op initiatief van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een bustoer met werkzoekende langs agrarische bedrijven georganiseerd. Onder meer IJsselgrow werd aangedaan.

Laagdrempelig werving
“Tour de Agri en food is een mooi initiatief om werkzoekenden te enthousiasmeren over de mogelijkheden binnen ons bedrijf en de hele agrarische sector. Het is leuk om op een laagdrempelige manier in contact te kunnen komen met potentiële werknemers die nog niet bekend zijn met de sector. We kijken terug op een zeer geslaagde dag,” vertelt Klaas Limburg van IJsselgrow.

Scholing en ontwikkeling van werknemers
Als tussenstop bezochten de werkzoekenden de Vakopleiding Food van het SVO in Zwolle. De werkzoekenden kregen informatie over de mogelijkheden voor eventuele bij- en omscholing. Ook kregen zij een rondleiding langs de faciliteiten die de school te bieden heeft.

Tour de Agri is ontstaan als opvolging van Tour de Food en Tour de Agri, een initiatief van Upgrade Jezelf – Regio Zwolle. De tour is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Sectortafel Agri & Food, LTO Noord, Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle en UWV.

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Publicatiedatum: