Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glasteler maakt kans op arbeidstrofee

Op donderdag 14 maart reikt Stigas voor de tiende keer de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uit. Genomineerd zijn: Best Bromelia's, Kwekerij Roobeek B.V, Loon- en Grondverzetbedrijf Dekkers, Timmermans Hoveniers en Verheij Integrale groenzorg.

Best Bromelia is vanaf 1977 actief op het gebied van Bromelia’s. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van Bromelia’s in verschillende soorten, kleuren en vormen. Ze bieden bij iedere Bromelia een bijpassende pot, deze potten zijn in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar en sluiten aan bij de kleuren van de Bromelia’s. De kweker maakt gebruik van zonnepanelen. Ook beschikt de kweker over een een camerasorteermachine, automatisch transportsysteem en een automatisch klimaatbesturingssysteem.

Hier zijn de genomineerden van dit jaar en voorgaande jaren te bekijken. Vanaf 1 maart is het mogelijk om te stemmen voor de publieksprijs.

Bron: Stigas

Publicatiedatum: