Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deliflor Chrysanten showt ‘Next gen’ chrysantenrassen tijdens Delishow 2024

Deliflor opent volgende week weer de deuren voor de Delishow 2024. Dit evenement staat in het teken van de onthulling van de nieuwste generatie chrysantenrassen en telers en handelspartners zijn van harte uitgenodigd om de Delishow op afspraak te bezoeken.

Zo kan kennisgemaakt worden met Commander Pink, de roze variant van Commander die inmiddels zijn weg vindt in de internationale handel. Daarnaast wordt de veelbelovende witte enkelbloemige Mirana gepresenteerd.

Het evenement is niet alleen een vitrine voor innovatieve creaties, maar ook een gelegenheid om connecties te maken met vakgenoten. Speciaal voor dit doel staat er allereerst op woensdagmiddag 17 januari een leuke workshop Bloemdecoratie gepland, waarin deelnemers leren hoe chrysanten op creatieve wijze te verwerken zijn.

Vervolgens zal er op donderdag 18 januari, vanaf 16.00 uur, een middag vol inspiratie en vermaak plaatsvinden. Jack Plooij, bekend als pitreporter bij de Formule 1, zal een verrassende link leggen tussen sport en ondernemerschap. Het programma wordt omlijst met heerlijke hapjes en drankjes.

Deze extra activiteiten zijn alleen bij te wonen via aanmelding vooraf: [email protected]

Locatie:
Deliflor Chrysanten, Korte Kruisweg 163, Maasdijk

Data:
16 t/m 19 jaunari van 8:00-17:00 uur (vrijdag tot 14:00 uur)

Publicatiedatum: