Donderdag 18 januari vindt de eerste Nationale Agrarische Jongerendag plaats in het Orpheus Theater in Apeldoorn. In de ochtend kan men verschillende lezingen bijwonen met als key spreker Richard Plugge van Team Jumbo-Visma. In de middag zijn er verschillende onderdelen met spel – en theatershows.

Vanuit Royal FloraHolland geeft André van der Linden een masterclass 'Innovaties in de sierteeltsector'. Een leven zónder internet? En alleen in de winkel of op een beurs jouw bloemen of planten kopen? Voor consumenten vandaag de dag is dat bijna ondenkbaar. In de afgelopen tien jaar veranderde er veel in ieders aankoopgedrag. Ook wat betreft de aanschaf van mooie boeketten en of planten in huis, bij retailers en als cadeau. Een verandering met directe invloed op exporteurs en kwekers binnen de sierteeltsector.
Hoe deze stroming de keten veranderde? Op welke manier exporteurs en kwekers daarop inspeelde en inspelen? En welke innovaties we nóg meer voorzien voor de sierteeltsector?

Daarnaast zijn er ook lezingen over belangenbehartiging, over klimaat- en weersverwachtingen en risico's nemen en durven innoveren.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden