Orchid Inspiration Days verwelkomt dit jaar twee nieuwe deelnemers: Lansbergen Orchids en Phalaenova. Daarmee groeit het evenement, dat dit jaar plaatsvindt van 5 t/m 14 juni, naar 13 deelnemende orchideeënkwekers.


Marco Lansbergen

Met de aanvulling van Lansbergen Orchids uit De Lier en Phalaenova uit Brielle, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal dertien kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen. Naast deze nieuwe gezichten kunnen orchideeënliefhebbers een bezoek brengen aan de volgende bedrijven: Ansu, De Hoog Orchids, Geest Potplanten, Green Balanz, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora en The Orchid Growers.

Phalaenova

Over Orchid Inspiration Days
Orchid Inspiration Days is een jaarlijks orchideeën inspiratie evenement. Het richt zich op de internationale vakgerichte klant en brengt de nieuwste variëteiten en productconcepten onder de aandacht. Daarnaast biedt het event volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Vanaf begin april kunnen geïnteresseerden zich via de website aanmelden voor een bezoek bij de bedrijven.

Kijk voor meer informatie op www.orchidinspirationdays.com