Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Journalist Tim de Wit spreekt op ALV van de VGB

Voor de Algemene Leden Vergadering van 1 februari 2024 heeft de VGB een bijzondere gastspreker weten te strikken: Tim de Wit.

Tim de Wit - bekend als oud NOS-correspondent in het Verenigd Koninkrijk - maakt tegenwoordig het programma Bureau Buitenland op Radio 1 en in samenwerking met voormalig politicus Arend Jan Boekensteijn de podcast Europa draait door. Daarnaast schreef hij het boek Wankel Koninkrijk over Brexit.

Vooruitblikkend op het jaar 2024 met daarin de Europese verkiezingen, de impact van BTOM en de verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk - de een na grootste exportbestemming van de leden van de VGB - houdt De Wit met zijn rijke kennis over het VK en de Europese politiek een verhaal toegespitst op de branche.

De ALV vindt plaats bij Ter Laak Orchids in Wateringen. Naast gastspreker Tim de Wit zullen de gangbare verenigingszaken aan bod komen. Het volledige programma volgt later.

bron: VGB

Publicatiedatum: