Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum blikt terug op Winter Fair & Bollenbeurs

De afgelopen week stond voor Decorum in het teken van de groene planten- en bollenkwekers van Decorum.

Traditiegetrouw vond in week 50 de Decorum Winter Fair plaats. De huisbeurs is een beurs speciaal voor de groene planten kwekers binnen Decorum en werd ook dit jaar weer gehouden bij PlantWorld - JoGrow.

Voor het eerst vond dit jaar ook een aparte (bloem)bollenbeurs plaats om het bollenseizoen officieel in te luiden. Van der Gulik B.V., Borst Bloembollen, Middenweg Flowers, Boers Amaryllis, WF Leenen, Straathof Flowers en Van Noort Hyacinten deden samen mee. Op donderdag 14 december stonden de kwekers klaar om de bezoekers een warm welkom te heten op deze kleine Decorum huisbeurs in Ursem (Noord-Holland).

De organisatie werd erg gewaardeerd door de meer dan 50 bezoekende klanten, m.n. exporteurs. Zij konden ook gelijk zien hoe de tulpen bij Van der Gulik wel twee keer op kwaliteit worden gesorteerd. Eerst handmatig tijdens het plukken en vervolgens door een machine die door middel van heuse röntgenfoto’s de tulp nog eens extra selecteert om zo de meest homogene bosjes te maken.

Onderstaande video's geven een impressie van achtereenvolgens de Winter Fair en de Bollenbeurs:

bron: Decorum

Publicatiedatum: