Tholen - Deze week komen de beste baanwielrenners van over de hele wedstrijd bij elkaar in Ahoy voor de 40e editie van de Wooning Zesdaagse. Opnieuw werd er dit jaar door Ahoy op de woensdagavond een AGF-en Tuinbouwplein georganiseerd.

Naast deze site maakten ook Benfried, Biobest Nederland, Oxin Growers en Stoffels Foods van de gelegenheid gebruik om hun relaties te ontvangen en te genieten van een mooie wielerwedstrijd. LBP deed dat elders op het middenterrein op eigen gelegenheid


Manfred van der Vlag van Sweetfruits met Elroy Nuis en Wouter van der Klis van Agrovision

Als heuse VIP's konden de aanwezige AGF'ers en vooral tuinders vanaf het middenterrein van de baan genieten van de wedstrijd, variƫrend van van de koppelkoers tot de sprint en de race achter de derny aan.


Tomatenteler John van Heijningen met Ruud den Boer van Oxin Growers

Voor een hapje en drankje werd gezorgd en daarnaast werden er ook nog rondleidingen gegeven voor een kijkje achter de schermen bij de renners. Het wielergeweld bleek een prima ambiance om de teelt- en afzetplannen voor het nieuwe jaar te bespreken.


Collega's Daan Sturm, Hugo Huijbers en Sander Bruins Slot van AGF/FreshPlaza poseren met Jeffrey Hoogland

De plannen voor een uitgebreider AGF- en Tuinbouwplein voor de 41e editie werden alweer gesmeed. Wij maakten een fotoreportage van de aanwezigen op het AGF- en Tuinbouwplein en pakten ook de tafel van LBP Rotterdam met de aanwezige AGF'ers mee.


Tafeltje Benfried

Klik hier voor de fotoreportage