Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 & 7 februari 2024

Voorbereidingen Voorjaarsbeurs Groen-Direkt 2024 van start

Op 6 & 7 februari 2024 opent Groen-Direkt weer haar deuren voor haar Voorjaarsbeurs; een internationale ontmoetingsplek en handelsplatform voor alle tuinplantenvakgenoten voor inkoop en inspiratie. Groen-Direkt zet een compleet aanbod van tuinplanten neer, waar inkopers hun startorder voor het seizoen 2024 kunnen plaatsen.

Inspirerende inkoop
In de beurshal waar Groen-Direkt meer dan 5.000 unieke monsterpartijen presenteert, vindt gelijktijdig de voorjaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt plaats met meer dan 200 kwekerstands, de bezoekersfavoriet en de laatste updates over actuele ontwikkelingen binnen de groensector.

Megapresentatie van compleet assortiment tuinplanten
Al jaren zet Groen-Direkt wekelijks (30x per jaar) het actuele en visuele assortiment in de markt. Maar op de Voorjaarsbeurs is het assortiment nog uitgebreider en completer. Naast het beursassortiment presenteert Groen-Direkt ook Mediterraanse import, Best Deals, Solitairen en ruim 40 jaarrond concepten. Ook het continue assortiment; specifieke productgroepen die voor een langere tijd onder hetzelfde partijnummer inkoopbaar zijn, zal in 2024 doorgezet worden.

Groen-Direkt Voorjaarsbeurs 2024 vindt plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 februari 2024. Op woensdag is de beurs geopend van 7 tot 17 uur, op woensdag is dat van 7 tot 16. Locatie is Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude (ICT-terrein).

Upcoming 2024
Alle data en tijden van de reguliere en seizoensbeurzen in 2024 vindt u hier.

bron: Groen-Direkt

Publicatiedatum: