Op 6 & 7 februari 2024 opent Groen-Direkt weer haar deuren voor haar Voorjaarsbeurs; een internationale ontmoetingsplek en handelsplatform voor alle tuinplantenvakgenoten voor inkoop en inspiratie. Groen-Direkt zet een compleet aanbod van tuinplanten neer, waar inkopers hun startorder voor het seizoen 2024 kunnen plaatsen.

Inspirerende inkoop
In de beurshal waar Groen-Direkt meer dan 5.000 unieke monsterpartijen presenteert, vindt gelijktijdig de voorjaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt plaats met meer dan 200 kwekerstands, de bezoekersfavoriet en de laatste updates over actuele ontwikkelingen binnen de groensector.

Megapresentatie van compleet assortiment tuinplanten
Al jaren zet Groen-Direkt wekelijks (30x per jaar) het actuele en visuele assortiment in de markt. Maar op de Voorjaarsbeurs is het assortiment nog uitgebreider en completer. Naast het beursassortiment presenteert Groen-Direkt ook Mediterraanse import, Best Deals, Solitairen en ruim 40 jaarrond concepten. Ook het continue assortiment; specifieke productgroepen die voor een langere tijd onder hetzelfde partijnummer inkoopbaar zijn, zal in 2024 doorgezet worden.

Groen-Direkt Voorjaarsbeurs 2024 vindt plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 februari 2024. Op woensdag is de beurs geopend van 7 tot 17 uur, op woensdag is dat van 7 tot 16. Locatie is Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude (ICT-terrein).

Upcoming 2024
Alle data en tijden van de reguliere en seizoensbeurzen in 2024 vindt u hier.

bron: Groen-Direkt