Van 13 tot en met 15 december is de professionele vakhandel van harte welkom op het bedrijf van Vireõ in De Kwakel voor weer een nieuwe editie van de Green Fair.

Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ: "Begin januari zet de consument de kerstboom weer op straat en is het weer tijd om het huis te decoreren met mooie, groene planten. Bezoekers ontdekken op de Green Fair de mooiste planten voor het komende seizoen, de nieuwste trends én bijzondere verpakkingen en concepten."

Wil je de beurs bezoeken? Laat dan even weten dat je komt. Neem contact op met Vireõ of bel je Vireõ-contactpersoon. Uiteraard staan een hapje en drankje weer voor je klaar.

De beurs is vanaf vandaag t/m vrijdag te bezoeken van 8:00 tot 16:00 uur (15 december tot 14:00 uur). Locatie is Hoofdweg 13, 1424 PC De Kwakel.

Deelnemende kwekers zijn onder meer:
Amigo Plant, Arendcactus, Berghoef Plants, Bregman, Cactus van der Meer, Fikona, Fondieplant, Green 05, Hartog Palmen, Hedera Plant, Heemskerk Plant, Java Plant, Joy Plant, Mondoverde, De Mol, Oriental Online, Raadschelders Varens, Ron vd Bosch, RM Plants, Schoenmakers, Valstar, VDE Plant, Wouters.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Pieter Middelkoop van Vireõ (06-12995575).