Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VWB organiseert wederom trainingen in 2024

Het trainingsprogramma dat VBW aanbiedt wordt zeer gewaardeerd. De trainingen worden dankzij subsidie vanuit het Sociaal Fonds en de overheid tegen zeer gunstige tarieven en in veel gevallen zelfs kosteloos aangeboden. Dat heeft ertoe geleid dat we het afgelopen jaar al vele honderden deelnemers een mooie training hebben kunnen bieden en daarmee volop invulling geven aan het Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Een ontwikkeling waar we als organisatie best trots op (mogen) zijn en natuurlijk een groot compliment richting alle deelnemers die het belang ervan inzien en tijd investeren om te verbeteren.

Uitgebreid aanbod
VBW heeft inmiddels een mooi breed en gevarieerd aanbod aan trainingen. "Daarnaast bieden we maatwerk voor bedrijven die zelf een ‘klasje’ vol kunnen krijgen. Bij een groep van 10 personen of meer kunnen we maatwerk bij jou op de winkelvloer organiseren. Heb je zelf geen groep van 10, zoek dan eens het contact op met je collega-ondernemers in de omgeving om een groep samen te stellen."

Voor 2024 staan de eerste trainingen alweer gepland waar jij en je medewerkers op in kunnen schrijven. Kijk hiervoor bij de kalender op de website. Om het totale aanbod te zien van trainingen die we door het jaar heen aanbieden klik hier.

Bron: VWB

Publicatiedatum: