Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeven tuinbouwexperts in jury voor AIPH International Grower of the Year Awards 2024

Zeven sierteelexperts zijn toegetreden tot de prestigieuze jury voor de AIPH International Grower of the Year (IGOTY) Awards 2024. De prijsuitreiking vindt plaats op 23 januari 2024 tijdens IPM Essen in Duitsland, de grootste internationale vakbeurs van de sector.

De awards worden georganiseerd door de International Association of Horticultural Producers (AIPH) in samenwerking met gastsponsor IPM Essen en Founding Partner FloraCulture International (FCI) en bekronen het 'beste van het beste' op het gebied van sierteelt. Naast de ceremonie organiseert de AIPH een conferentie en een panel met inspirerende sprekers en eerdere IGOTY-winnaars.

De gerenommeerde internationale jury wordt voorgezeten door Tim Edwards, Tuinbouwconsultant (VK). Juryleden zijn Bernard Oosterom, voormalig AIPH President (Nederland); Jeff Olsen, CEO van Brookdale Treeland Nurseries Ltd en voormalig IGOTY winnaar (Canada); Hiroshi Sakata, President van de Japan Home Garden Association (Japan); Prof. Charlie Hall, Professor aan de Texas A&M University (VS); Clement Tulezi, CEO van de Kenya Flower Council (Kenia); en Elien Pieters, CEO van Gediflora (België).

De IGOTY Awards belonen de beste praktijken in vier categorieën: afgewerkte planten en bomen, jonge planten, snijbloemen en bloembollen, en duurzaamheid. Uit deze categorieën wordt slechts één winnaar gekroond tot de 'AIPH International Grower of the Year 2024' en ontvangt de 'Gold Rose' - de meest begeerde prijs in de branche.

Naast de vier prijscategorieën werkt AIPH opnieuw samen met Jungle Talks voor de 'Young International Grower of the Year (YIGOTY) Award voor tuinbouwprofessionals onder de 40 jaar. Deelnemers aan de Pro Manager Mastercourse, georganiseerd door Jungle Talks, krijgen de kans om hun zakelijke ideeën te presenteren aan de YIGOTY jury, en één kandidaat zal worden geselecteerd als winnaar.

Om uw interesse in deelname aan de IGOTY Awards 2024 te registreren, kunt u terecht op de AIPH Website.

Voor meer informatie:
AIPH
www.aiph.org

Publicatiedatum: