One Flora Groep verrast jubilerend Ronald McDonald Huis

Groenland en L&M Groep vormen sinds vorig jaar één organisatie en zijn verdergegaan onder de naam One Flora Group. Bij deze fusie hoorde ook een nieuw hoofdkantoor. Op 23 september jl. was de opening van het nieuwe kantoor in Rijnsburg. In plaats van cadeaus werd aan relaties een donatie gevraagd voor twee goede doelen: Ons Tweede Thuis en Ronald McDonald Huis Leiden. Op 31 oktober jl. kon CEO Jan-Willem Leeuwenburg manager Nancy Haanappel verrassen met een cheque van € 10.705,20.

30 jaar Ronald McDonald Huis Leiden
Op 1 oktober 2023 was het 30 jaar geleden dat Ronald McDonald Huis Leiden officieel haar deuren opende. Inmiddels heeft Huis Leiden aan ruim 12.000 ouders met een ernstig ziek kind een ‘thuis ver van huis’ geboden op loopafstand van het LUMC.

Het Huis krijgt geen overheidssubsidies en is voor exploitatie volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, bedrijven, scholen, clubs, verenigingen én de inzet van een team van vrijwilligers.

Huis Leiden laat weten dat het dankbaar is voor deze donatie.

Voor meer informatie:
One Flora Group
Japanlaan 15
1432 DK Aalsmeer
Tel: +31 (0)850 406 800
info@onefloragroup.com
www.onefloragroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.