Arvesta opent nieuw hoofdkantoor

Op 15 november heeft Arvesta hun nieuwe hoofdkantoor ingehuldigd, gelegen op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Deze opening gebeurde in het bijzijn van premier Alexander De Croo en Mohamed Ridouani, burgemeester van Leuven.

Arvesta verhuist van de Philipssite in Leuven naar een eigen gebouw aan de Aarschotsesteenweg. Daar bevindt zich Arvesta’s 33.000 m² grote logistieke distributiecentrum en de Aveve-winkel.

Wat betreft het nieuwe hoofdkantoor, heeft Arvesta gekozen voor een grondige renovatie waarbij enkel de grondvesten zijn blijven staan. Buiten het feit dat er voor veel licht, lucht en ruimte werd gezorgd, heeft dit pand een doorgedreven dak- en muurisolatie. Een warmtepomp zorgt voor verwarming. Er wordt 40.000 liter regenwater opgevangen en er wordt gebruik gemaakt van hetzelfde elektrisch circuit als het ernaast gelegen klimaatpositief logistiek centrum. Op die manier kan het hoofdkantoor mee gebruik maken van de 2.000 zonnepanelen op het dak van het distributiecentrum.

Sterke werkgever
Arvesta stelt in totaal 2.300 medewerkers te werk waarvan er een groot aantal vanuit de site in Leuven actief zijn: 350 medewerkers zijn - via hybride werken - verbonden aan het hoofdkantoor, 95 medewerkers zijn actief in het distributiecentrum -waar elke dag zo’n 35 ritten naar Aveve-winkels vertrekken, goed voor 400 zendingen per week - en 20-tal in de Aveve-winkel ernaast.

Voor meer informatie:
Arvesta
Philipssite 5
3001 Leuven, België
Tel: +32 476 94 35 65
info@arvesta.eu
www.arvesta.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.