Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boal Group Flexibell opent nieuwe locatie in China

BOAL Group Flexibell (BGF) China heeft hun derde zakelijke locatie in Wu Qing in China geopend. De nieuwe productie- en opslagfaciliteit moet de bestaande operaties in Shanghai en Beijing aanvullen.

De officiële inauguratie van de nieuwe locatie werd gemarkeerd door een feestelijke ceremonie onder leiding van Jiayan Cai, CEO van BGF, en Robert-Jan de Goeij, Managing Director Horticulture van BOAL Group.

Klanten efficiënter bedienen
De nieuw opgerichte kantoren en opslagplaats zullen fungeren als het centrale knooppunt voor het leveren van een divers scala aan kasbenodigdheden, waaronder kasdeksystemen, insectengaas, schermsystemen, isolatiepanelen, ventilatiesystemen en reserve onderdelen.

Jiayan Cai, die de Chinese joint venture leidt, benadrukt het belang van de nieuwe faciliteit: "Met dit nieuwe magazijn kunnen we onze klanten efficiënter bedienen. We zien een groeiende vraag van onze partners naar onze eersteklas producten in China. De lokale beschikbaarheid van Nederlands kwaliteitsmateriaal versterkt onze flexibiliteit in een steeds veeleisender markt."

Duurzaam gezond voedsel verbouwen
Openingsspeeches werden gehouden door Jiayan Cai, Robert-Jan de Goeij en leiders van de lokale overheid van Wu Qing, die speciaal waren uitgenodigd.

Robert-Jan is tevreden met de uitbreiding van de activiteiten in China. "Het starten van onze operaties in China vorig jaar heeft zich bewezen als de juiste zet. In een markt die voorkeur heeft voor lokale productie, is onze aanwezigheid hier een logische stap. Ik ben ervan overtuigd dat onze lokale aanwezigheid kassenbouwers zal versterken om hoogwaardige tuinbouw voor de Chinese bevolking te faciliteren, zodat China op een efficiënte en duurzame manier gezonder voedsel kan verbouwen."

Sinds de lancering eind 2022 heeft BGF partnerschappen gevormd met diverse kassenbouwers. Samen streven ze ernaar Chinese klanten te voorzien van producten, die ontworpen zijn in Nederland en lokaal vervaardigd worden in China. Alles onder de begeleiding van BOAL Group, een leverancier van oplossingen voor de kassenbouw.

2023 Opening new facility BGF in China from BOAL Group on Vimeo.

Voor meer informatie:
Boal
Marie Curiestraat 3
2691 HC ‘s-Gravenzande
T: +31 (0) 174 316 100
https://boalsystems.com/nl/
[email protected]

Publicatiedatum: