Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AMEVO ontwikkelt nieuwe bamboe etiketsteker

Amevo uit Dronten introduceert een nieuwe bamboe etiketsteker die Bambini Labelhole heet. Arjo van Dis van Amevo geeft aan dat er vanuit de markt al langer vraag is naar een bamboesteker waarbij het etiket gefixeerd is en onder een vaste hellingshoek aan de consument gepresenteerd wordt.

“Dit kan nu al bij sommige plastic etiketstekers maar met een organische bamboe etiketsteker was dit nog niet mogelijk. Met de Bambini Labelhole hebben we hier nu een prachtige oplossing voor bedacht ” aldus Arjo.


Labelhole met verschillende hellingshoeken.

“Het etiket wordt onder een mooie hellingshoek gepresenteerd en door de hoogte van het gestanste gat in het etiket aan te passen, kan een kweker de hellingshoek van het etiket nog aanpassen. Tevens is het etiket zo aan de etiketsteker gefixeerd dat het niet meer kan draaien tijdens transport of in de wind. Door de rechthoekige vorm van de Bambini Labelhole krijgt het geheel een chique uitstraling en diezelfde vorm zorgt er tevens voor dat de steker niet in de potgrond draait.”


Labelhole voorzijde met volledig etiket.

De Bambini Labelhole is door Amevo gepatenteerd.

De Bambini Labelhole is standaard verkrijgbaar in de lengtes 20, 25, 30, 35 en 40 centimeter. Andere lengtes zijn op aanvraag mogelijk.


Links het labelhole en rechts een labelhole close-up van de achterzijde met etiket.

Voor meer informatie:
Amevo
De Amer 22
8253 RC Dronten
Tel: +31 (0) 321 38 77 88
[email protected]
www.amevo.nl

Publicatiedatum: