Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gino van Helleputte nieuwe sales consultant spuitgietassortiment Thomsen

Gino Van Helleputte gaat vanaf 1 november als senior sales consultant kwekers adviseren en helpen met vraagstukken rondom duurzaamheid, presentatie en teeltoptimalisatie. Na de overname van het Franse bedrijf Thomsen door Modiform in 2018, heeft de synergie tussen beide bedrijven geleid tot meer mogelijkheden voor de ontwikkeling van maatwerk en nieuwe concepten. Thomsen is met het assortiment spuitgietoplossingen voor kweek-, transport- en verpakkingssystemen stap voor stap geïntegreerd binnen Modiform.

Gino: “Modiform brengt met onder meer verbeterde spuitgiettechnieken unieke innovatieve producten op de markt. Modiform Refined is daar een mooi voorbeeld van. Ik vind het een prachtige uitdaging om samen met mijn collega’s van verkoop straks het verschil te kunnen maken.”

Gino Van Helleput

Modiform Refined is Modiforms productlijn van lichtergewicht spuitgietoplossingen. De producten van Modiform Refined bevatten een verlaagd percentage grondstoffen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en sterkte.

Gino Van Helleputte: “In mijn nieuwe functie ga ik me met mijn team voornamelijk richten op de verdere uitrol van bestaande producten en het introduceren van nieuwe spuitgietproducten. Met lange ervaring in het vak en mijn grote liefde en passie voor onze sector, lag en ligt mijn focus altijd op kwaliteit. Kwaliteit van onze producten, maar zeker ook in de relaties met professionals in onze hele keten. Want alleen samen kunnen we tenslotte een verschil maken. ”

Research & development
Volgens Modiforms Sales Director John van der Maarel is Gino de juiste persoon om samen met zijn team met kwekers te sparren over vraagstukken: “Gino en Modiform hebben altijd een warme band gehad, Gino is al meer dan veertig jaar betrokken bij Modiform. We zijn dan ook verheugd dat hij zijn kennis en ervaring wil blijven delen met onze klanten. Na de samensmelting van Thomsen en Modiform hebben we geïnvesteerd in matrijzen en machines. We blijven onze middelen inzetten op doorontwikkeling van bestaande productlijnen en met onze eigen R&D-afdeling blijven we nieuwe innovatieve producten ontwikkelen. Dat doen we graag samen met onze klanten en voor de spuitgietvraagstukken hebben we met de locatie in Wormhout alle oplossingen in huis. Gino zal daarin op zowel strategisch als operationeel niveau meedenken.”

Op de Trade Fair Aalsmeer van 7 t/m 9 november zijn Gino en de collega’s van Modiform te vinden op stand 1.26. Er zijn puitgiet- en thermovormproducten uit het hele assortiment te bekijken. Ook gaat Modiform in gesprek met professionals uit de keten om te sparren, ideeën te delen, vraagstukken op te lossen en om advies te geven.

Voor meer informatie:
Modiform
Ambachtsweg 15
3831 KA Leusden
T +31 (0) 33 434 31 66
[email protected]
www.modiform.com

Publicatiedatum: