Nieuwe trosrozenkwekerij Jangwani Roses zet schouders onder weeshuis met meer dan 250 kinderen

Morgen, op vrijdag 3 november, zullen de eerste trosrozen van Jangwani Rose geveild worden in Aalsmeer, een mooie mijlpaal voor dit nieuwste project van Timaflor alwaar vijf hectare trosrozen worden geteeld. Dit project onderscheidt zich door de nauwe band met het weeshuis Pepo la Tumaini Jangwani. Het gaat verder dan alleen bloementeelt en draagt actief bij aan de toekomst van vele kinderen, waarmee Timaflor haar sterke maatschappelijke betrokkenheid onderstreept.

Timaflor - Jangwani Rose
Het weeshuis is een toevluchtsoord voor verwaarloosde en in de steek gelaten kinderen die hun jeugd hebben verloren en in extreme armoede leven. Deze school, gelegen in Isiolo – Kenia, zorgt voor meer dan 250 kinderen en hun families. Dit fantastische project wordt geleid door een team van vrouwen.

'Wind of hope in the desert'
Met een aankoop van Jangwani trosrozen draagt de koper bij aan de ondersteuning van het weeshuis Pepo la Tumaini Jangwani, waardoor elke emmer bloemen een betere toekomst vertegenwoordigt voor meer dan 250 kinderen.

Klik hier voor meer informatie over het weeshuis en de kwekerij.

bron: Fresco Flowers


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.