Helleborus Advent Star geliefd bij zowel kweker als consument

De Helleborus Advent Star van Florensis wint snel aan populariteit vanwege zijn opmerkelijke eigenschappen en gracieuze uitstraling, zo laat de veredelaar weten. De plant, die vanaf nu beschikbaar is bij diverse kwekers in Nederland en Duitsland, heeft prachtige, sneeuwwitte en stervormige bloemen en bloeit vanaf oktober (week 39) tot in de hele winter.

Voor de kweker is de Advant Star een aantrekkelijk optie omdat de uit zaad vermeerderde plant 100% bloei garandeert in het eerste jaar en zeer uniform en goed te programmeren is. Advent Star bloeit uitbundig, met veel bloemen en heeft een hoog percentage van bruikbare, goed vertakkende bloeiende planten.

Florensis biedt twee vergelijkbare producten: Advent Star en Advent Star Early met iets verschillende bloeitijden, waardoor de verkoop van Helleborus plaatsvindt van begin oktober (week 39) tot de kerst.

Voor meer informatie:
Florensis
Tel.: +31 78 623 3200
florensis@florensis.com
www.florensis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.