Eerste Ferrari-rit gewonnen tijdens Amaryllis Meet & Greet

Op donderdag 19 oktober 2023 vond de eerste van de twee edities van de Meet & Greet met Amaryllis plaats. Het Green Trade Centre in Aalsmeer werd aangekleed met de mooiste Amaryllissoorten. De organisatie laat weten dat Sander Eekhof van Hilverda de Boer er met de eerste Ferrari-rit vandoor ging.

De eerste editie werd goed bezocht door inkopers en marketeers van verschillende handelaren. De Meet & Greet geeft kopers de gelegenheid om het complete assortiment te bekijken, kennis te delen met elkaar en het gesprek aan te gaan met de aanwezige kwekers. De tweede editie staat gepland op donderdag 26 oktober, dan gaat de presentatie naar Royal FloraHolland, locatie Naaldwijk (Zaal Margriet). Op deze dag maken bezoekers weer kans op prijzen, waaronder een rit in een echte Ferrari.

“Ons doel is om het brede assortiment van Amaryllis te laten zien, met soorten die gedurende het gehele verkoopseizoen van herfst, winter tot aan het vroege voorjaar beschikbaar zijn. In totaal bestaat het assortiment uit ruim 130 verschillende rassen”, aldus promotiecommissielid Martijn van der Ende.

Amaryllis Catalogus
Alle snijamaryllis aanvoerders van Royal FloraHolland hebben gezamenlijk een catalogus ontwikkeld. In de catalogus staan alle rassen die in het seizoen 23/24 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn. De catalogus wordt uitgedeeld tijdens de Meet & Greet.

Promotiecampagne Amaryllis
De promotiecampagne is een initiatief vanuit de snij-amarylliskwekers, in samenwerking met Royal FloraHolland. In opdracht van de promotiecommissie Amaryllis wordt de campagne ontwikkeld en uitgevoerd door het team van Concept Factory. De campagne heeft de slogan ‘Hello Amaryllis, witness the magic unfold’ en legt de nadruk op het bloeiproces van de Amaryllis in de vaas: van knop tot bloem. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de seizoensbeleving van Amaryllis in de herfst, winter en het vroege voorjaar. Amaryllis is verkrijgbaar van oktober t/m maart.Fotocredits: Amaryllisinfo.eu

Aanmelden is mogelijk via hello@amaryllisinfo.eu.

Voor meer informatie:
Amaryllis
www.amaryllisinfo.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.