The Pots Company pakt uit met vernieuwd Cosapots assortiment

The Pots Company uit Kortrijk pakt uit met een compleet vernieuwde lijn van haar merk Cosapots. De versie 2.0 is nog opvallender en robuuster dan de eerste versie. Blikvanger zijn de nog grotere maten voor diverse potmodellen, die ondanks die significante grootte toch licht blijven. Dat levert een groot voordeel op voor grotere terrassen waar gewicht een issue is. Vaste waarden bij het merk blijven het architecturaal design, het feit dat ze 100% handgemaakt zijn en een natuurlijke uitstraling hebben.

Cosapots 2.0 wordt gemaakt door vakmensen. Het duurt ongeveer 3 tot 7 dagen om elk stuk af te werken. Ze zijn vorstbestendig en gebouwd om lang mee te gaan, zoals een jacht. Er wordt gebruik- gemaakt van de beste polyesters, gecombineerd met glasvezel. De buitenkant wordt gepolijst, wat hen de gevlamde look geeft. Elke pot is daarmee een kunstwerk op zich.

Het Cosapots-assortiment is compleet vernieuwd. De maatvoering werd grotendeels aangepast, behalve voor een paar modellen die in de verkoop liepen als een trein. Er werd bewust ingezet op nog grotere maten, tot wel 125 cm diameter of 3 meter lang, en ook op tal van nieuwe formaten. De potten en bakken luisteren allemaal naar een nieuwe naam, ook om een duidelijker onderscheid te maken met items van het zuster-merk Ecopots. Ze zijn nu nog sterker, door een hoger percentage aan polyester dat verwerkt wordt. De kleuren zijn een tikkeltje geactualiseerd en de look is nog meer gevlamd dan vroeger.

Het vernieuwde Cosapots 2.0 valt te bewonderen in de showroom van The Pots Company maar wordt ook voor een eerste keer voorgesteld op de nieuwe beurs Design Nation te Kortrijk, op 19 en 20 oktober a.s. Dit is een gloednieuw B2B-evenement waar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van contract- en projectontwerp worden gepresenteerd.

Voor meer informatie:
The Pots Company
support@thepotscompany.eu
www.thepotscompany.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.