JK Plant kiest opnieuw voor ErfGoed

JK Plant in Honselersdijk investeert opnieuw in een ErfGoedVloer. Vorig jaar werd de helft van het bedrijf al uitgerust met de ErfGoedVloer Premium met vloerverwarming en vanwege de positieve ervaringen wordt nu ook het andere deel van de kwekerij voorzien van deze teeltvloer. Mede-eigenaar Jelle Kuijvenhoven is vooral enthousiast over de efficiënte logistiek. Daarnaast lijkt de uitval lager te zijn.


Jelle en Joram

JK Plant richt zich al ruim twaalf jaar op de teelt van exclusieve kamer- en tuinplanten. Deze worden in de markt gezet onder het label Air So Pure, waarmee wordt gerefereerd aan het feit dat de planten de lucht in huis zuiveren en bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

Bij ondernemer Jelle Kuijvenhoven leefde vorig jaar de wens om méér planten op hetzelfde oppervlak te gaan telen, om zo klanten tijdig en goed te kunnen bedienen. “Een efficiënte inrichting van de logistiek was hierbij cruciaal, aangezien het lastig is om voldoende personeel te vinden. Na diverse opties te hebben bekeken, viel de keuze uiteindelijk op een ErfGoedVloer”, geeft hij aan.

Vertrouwen in ErfGoed
Dit besluit werd onder meer ingegeven door het feit dat een ErfGoedVloer stevig is om er heftrucks overheen te laten rijden. “En dat helpt ons om efficiënter te werken. Tegelijkertijd kun je ook goed telen op deze vloer, en dus een goede kwaliteit afleveren. En dat is cruciaal voor ons en voor het imago van ons bedrijf. Daarnaast hadden we vertrouwen in ErfGoed, waardoor de keuze voor de ErfGoedVloer in feite niet meer dan logisch was.”

Positieve praktijkervaringen
De vloer maakt de verwachtingen ook waar in de praktijk, geeft Kuijvenhoven aan. “Er blijven geen sporen achter wanneer we er met de heftruck overheen rijden. En de uitval lijkt ook lager te zijn, alhoewel we dit nu nog niet helemaal hard kunnen maken.”

De ondernemer kan collega’s aanraden om te investeren in een ErfGoedVloer. “Niet voor niets schaffen wij nu een tweede ErfGoedVloer aan. Bedenk vooraf echter wel goed wat jij - en vooral je planten! - nodig hebben en waar de uitdagingen liggen. Dat zijn bepalende factoren bij het maken van een keuze.”

Voor meer informatie:
ErfGoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
T +31 (0)79 593 38 00
www.erfgoed.com

JK Plant
Plaats 14
2675 CK Honselersdijk
T: 0174-241824
verkoop@jkplant.nl
www.jkplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.