Arjen van Dijk neemt afscheid bij NPI

24 jaar geleden stapte Arjen van Dijk het kantoor van NPI binnen. Nu neemt hij per 1 november afscheid als verkoopdirecteur. Arjen blijft wel in de tuinbouw actief.

Al snel zorgde Arjen bij het Friese bedrijf dat NPI's specialisatie in folieverwerking werd ingezet voor een heel specifieke toepassing: wateropslag, meer specifiek in metalen watertanks. "Het is zijn verdienste dat we zijn begonnen met de productie en verkoop van metalen wateropslagtanks met folievoering. Binnen de kortste keren werden onze watertanks over de hele wereld geëxporteerd. Arjen mogen we met recht de grondlegger van de wateropslagdivisie noemen", blikt het bedrijf terug.

Arjen streefde ook naar innovatie. Eén van zijn verwezenlijkingen is het opzetten van een online bestel- en offerteportaal. En toen Covid in 2020 de wereld tijdelijk stillegde, droeg Arjen bij aan een vliegende startup van (online) marketing binnen NPI.

Voor meer informatie:
Arjen van Dijk
NPI
dijk@npibv.com
www.npibv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.