Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cyclamen Schoneveld Breeding stralen in Vaticaanstad

Afgelopen weekend straalden cyclamen van Schoneveld Breeding uit Wilp in Vaticaanstad. Jongeren uit alle kerken wereldwijd gingen zaterdag samen met paus Franciscus in gebed tijdens de Taizé-viering op het Sint-Pietersplein. Deze viering was onderdeel van het grotere Together-evenement. De viering werd opgefleurd met veel groen, waaronder 4.500 Super Serie Carino Cyclamen van Schoneveld Breeding. Geplaatst op de trappen rond de ingang van de Sint-Pietersbasiliek zorgden ze voor extra sfeer tijdens het gebed.

In het verslag over het evenement dat KRO-NCRV afgelopen zondagochtend uitzond vielen de cyclamen duidelijk op. De mix van kleuren gaf het evenement extra cachet. Om de aankleding van de viering zo duurzaam mogelijk te realiseren, schakelde de Italiaanse regiomanager van Schoneveld Breeding kweker Floricoltura Bonato uit de regio Rome in. Die zorgde voor een mooie mix van kleuren van Super Serie Carino.

Super Serie Carino
Super Serie Carino is een mini-Cyclaam die perfect is om in het najaar van te genieten. De plant is rond gebouwd, compact en heeft een licht open structuur. De sterke Carino is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is een veelzijdige Cyclaam die Schoneveld Breeding in maar liefst 18 kleuren beschikbaar heeft.

Festa dei Nonni
Vandaag, 2 oktober, is het daarnaast ook Grootouderdag, in Italië bekend als Festa dei Nonni. De Cyclamen die tijdens de Taizé-viering zo mooi stonden te stralen, vinden op deze dag hun weg naar duizenden Italiaanse grootouders. Zij ontvingen het fleurige cadeau van hun kleinkinderen als dank voor de rol die zij in hun leven spelen.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
www.schoneveld-breeding.com

Publicatiedatum: