Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage 50-jarig jubileumfeest Koos van Gaalen Transport

Tholen - Met een tractor ging Koos van Gaalen in 1973 het transport voor een aantal klanten bezorgen. De bezoekers van het 50-jarig jubileumfeest kregen zaterdag 30 september met eigen ogen te zien waar dit allemaal toe heeft geleid toen ze over rode loper tussen het de trucks richting de feesttent liepen.


Arco en Koos van Gaalen met hun echtgenotes

Het was dan ook een drukte van belang op de locatie in Poeldijk. (Oud-)collega's, klanten, leveranciers, collega-transporteurs en vrienden waren op het jubileumfeest present van de transporteur die in vijftig jaar tijd is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in het nationale groentetransport van de telers naar de groothandel en van de handel naar de supermarkten.


AGF-klanten

Vandaag de dag telt het transportbedrijf ruim 50 eigen trucks en tachtig medewerkers. Mijlpalen in deze halve eeuw waren onder meer de overname van een aantal transportbedrijven uit de regio, maar ook de opening van het bedrijfspand op ABC Westland. "Koos was altijd nog wat behoudender, maar de laatste jaren zijn we fors gegroeid", constateerde de huidige algemeen directeur Arco van Gaalen die - inclusief zijn middelbare schoolperiode - inmiddels ook al veertig jaar in het familiebedrijf werkzaam is.


Selfie met de aanwezigen, die kans krijg je niet zo vaak

Hij maakte van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen hartelijk te bedankten voor hun komst. "Succesvol ondernemen doe je niet alleen. Alleen kun je namelijk niks, maar samen kun je de hele wereld aan", aldus Arco. Met een knipoog bedankte hij de collega-vervoerders en leveranciers voor de veel te dure geleverde producten en diensten en de klanten voor het gestelde vertrouwen. "Vroeger werden we nog weleens gezien als een vervelende kostprijs, maar tegenwoordig steeds vaker als schakel in de ketting."

Arco en Koos

Speciale dank ging uit naar oprichter en vader Koos. Arco besloot zijn toespraak na een selfie met alle aanwezigen met de uitspraak 'nooit meer naar huis'. Het bleef dan ook nog lang gezellig in Poeldijk.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Arco van Gaalen
Koos van Gaalen Transport
ABC Westland 554
2685 DG Poeldijk
T: +31 (0) 174 05 55
M: +31 (0) 653 47 38 95
[email protected]
www.koosvangaalen.nl