Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RFH introduceert nieuw type lidmaatschapsmodel, leden moeten kiezen uit 4 smaakjes

Als lid van Royal FloraHolland heb je per 1 januari 2024 een ledenpakket nodig om op de marktplaats te handelen. Een ledenpakket is een overeenkomst tussen een lid en Royal FloraHolland, waarin de toegang tot handelskanalen, de daarvoor geldende tarieven en bijbehorende rechten en plichten zijn vastgelegd.

Afgelopen week stemde de Ledenraad in met het invoeren van deze nieuwe vorm van lidmaatschap. In elk pakket geldt een ander tarief voor gebruik van de handelsmethoden klok, Klokvoorverkoop en directe verkoop. Er geldt per pakket ook een andere afspraak over mogelijk volumevoordeel samenhangend met de hoogte van de jaarlijkse omzet van een lid.


De opties. Klik hier voor de vergroting.

Ieder lid moet voor 15 december 2023 het ledenpakket kiezen dat naar zijn of haar smaak het beste bij zijn of haar bedrijfsvoering past. In de loop van oktober ontvangen de leden meer informatie over de pakketten en een advies op maat per post.

Meer informatie leest over de ledenpakketten leest u hier.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: