AltaNova Sales splitst op in twee bedrijven

AltaNova, een samenwerking tussen Hoogendoorn Plants en Gebroeders Hoogendoorn, zal haar samenwerking decentraliseren en de toekomst tegemoet gaan als twee aparte bedrijven.

Geert-Jan en Anton Hoogendoorn, het sales team (Wouter, Arina en Rob), Harm en Reinier Hoogendoorn. Op de foto ontbreekt Kelly, ook onderdeel van het sales team

Vanuit eigen sterktes
Hoogendoorn Plants en Gebr. Hoogendoorn hebben in 2017 gezamenlijk AltaNova Sales opgericht. Binnen AltaNova Sales bundelden de twee familiebedrijven hun krachten op het gebied van afzet, marketing en commercie. Op deze manier konden beide bedrijven groeien, verder professionaliseren en waren zij op de markt zichtbaar als één bedrijf.

In goed overleg met elkaar is nu besloten dat beide bedrijven individueel verder gaan, omdat dit beter aansluit bij de ambities. Zo kunnen beide bedrijven nog beter focussen op hun eigen assortiment en netwerk.

Hoogendoorn Plants, onder leiding van Anton en Geert-Jan Hoogendoorn, blijft zich focussen op de teelt van een assortiment mooie seizoenproducten die op de kwekerij in Luttelgeest (Weteringsweg) worden geteeld.

Gebr. Hoogendoorn, onder leiding van Harm en Reinier Hoogendoorn heeft kwekerijen in Moerkapelle, Luttelgeest (Bloemenweg), Zevenhuizen en Bleiswijk. Zij telen een breed assortiment in zowel vaste tuinplanten als seizoensproducten. Hun kwekerij in Portugal speelt een belangrijke rol in de verdere expansie van het bedrijf.

Toekomst
Hoogendoorn Plants zal onder eigen naam verder gaan en zich richten op de ontwikkeling van een nieuwe identiteit, passend bij hun visie en assortiment. Gebr. Hoogendoorn zal vanaf 2024 verder opereren onder de naam AltaNova. Beide bedrijven blijven samenwerken waar dat kansen biedt, zoals in het aanbieden van mix partijen. Totdat de opsplitsing is afgerond verandert er niets voor de klanten van AltaNova Sales en blijft het sales team van AltaNova actief zoals dat nu ook functioneert.

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.