David van Holsteijn nieuwe directeur Green Solutions

Green Solutions uit Boskoop heeft per 1 september 2023 in de persoon van David van Holsteijn een nieuwe commercieel directeur. David heeft in zijn vorige functies bij Lidl expertise verworven in het realiseren van een voortreffelijke klantbeleving.

V.l.n.r. David van Holsteijn - Commercial Director, Mart-Jan Roos - Chief Executive Officer, Jaco van de Starre - Operations & Finance Director en Ronald Roos - Chief Strategy Officer

In zijn rol zal David samen met zijn commerciële team de ambitieuze commerciële doelstellingen van Green Solutions verder vormgeven. Tegelijkertijd zal de huidige CEO, Mart-Jan Roos, de leiding nemen over het directieteam en zijn focus verleggen van directe commerciële aansturing naar New Business-ontwikkeling en actief creëren van nieuwe zakelijke kansen. Deze heroriëntatie stelt Green Solutions in staat om verder te groeien en haar missie invulling te geven om een "een state-of-the-art handelshuis te zijn in planten, dat als één snel en wendbaar team met plezier samenwerkt met partners."

Voor meer informatie:
Green Solutions
https://greensolutions.eu/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.