Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DigitaliseringsEvent: "Krijg grip op de winter door digitalisering"

Op 4 oktober 2023 wordt het DigitaliseringsEvent georganiseerd waarmee telers grip kunnen krijgen op de teelt met digitalisering. Het event is geschikt voor zowel groente-, zachtfruit- als siertelers.

Vanuit het project "Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw" wordt aan deelnemers verteld waar Groene Digitalisering versneld is en hoe dit voor elkaar is gekregen. In sneltreinvaart neemt Agro Energy deelnemers mee in de belangrijkste energieontwikkelingen en spreekt David van Tuijl, chrysantenkweker en voorzitter van de Landelijke Gewascommissie Chrysant, over het belang van digitalisering voor de Nederlandse Glastuinbouwsector. De deelnemers kunnen zelf bepalen welke twee workshops ze ’s middags volgen.

Het is mogelijk om te kiezen uit onderwerpen als gewasverdamping, Het Nieuwe Telen: datagedreven, slim inzetten van energie, mijn autonome kas of digitalisering van de chrysantenteelt.

Uit eerdere events is gebleken dat de behoefte aan meer grip bij het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Tijdens het Digitaliseringsevent is de mogelijkheid om concrete handvatten te krijgen waarmee teeltprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Het maakt daarbij niet uit of deelnemers net gestart zijn met digitalisering of dat deelnemers al enige ervaring hebben.

Programma:

  • 13.45 uur Ontvangst
  • 14.15 uur Opening en update over Groene Digitalisering (door Delphy), energiemarkt (door Agro Energy) en marktontwikkeling (David van Tuijl)
  • 15.00 uur Workshopronde 1
  • 16.00 uur Pauze
  • 16.30 uur Workshopronde 2
  • 17.30 uur Borrel
  • 18.00 uur Einde bijeenkomst

Tijd: 13.45 - 18.00 uur
Locatie: Partycentrum Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren

Aanmelden is hier mogelijk tot 3 oktober 08:00 uur. De bijeenkomst is gratis.

Publicatiedatum: