Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mertens is nieuwe 'preferred supplier' van Decorum

Mertens is de nieuwe 'preferred supplier' van Decorum. De officiƫle overeenkomst werd onlangs ondertekend door Stef de Jong, namens Decorum, en Gerald Aukes en Robin Camphens, namens Mertens.

Wat deze samenwerking naar eigen zeggen bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor maatwerk vanwege de verschillende disciplines binnen Mertens. Dit sluit aan bij de behoeften van de leden van Decorum, die uiteenlopende teelten voeren. Enkele leden van Decorum werken overigens al jarenlang samen met Mertens.

Stef de Jong, verenigingsmanager namens Decorum, benadrukte het belang van deze stap voor het samenwerkingsverband: "De keuze voor Mertens als onze preferred supplier is een strategische beslissing die onze leden ten goede zal komen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de kracht en concurrentiepositie van onze sector zal vergroten."

Gerald Aukes en Robin Camphens van Mertens waren eveneens verheugd over deze nieuwe mijlpaal: "We zijn vereerd om de preferred supplier van Decorum te zijn en zijn toegewijd om onze producten en expertise aan te bieden aan dit gerenommeerde samenwerkingsverband. Samen kijken we uit om te werken aan groeikracht voor ondernemers."

Publicatiedatum: