Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname en verhuizing Premium Seeds Machines

Fowler Westrup heeft de activiteiten van Premium Seeds Machines van Croonwolter & Dros overgenomen. De technische partner in de zaadindustrie is gerichte focus op technologieën voor zaadverbetering, zoals het drogen van zaad. Na de overname sluit het bedrijf weer aan bij Seed Valley. Nog een verandering is dat men recent ook verhuisde naar Medemblik.

Een zaadschoningslijn

Frank Benders, CEO van Premium Seeds Machines zegt bij Seed Valley: "Onze voormalige moedermaatschappij Croonwolter & Dros had het lidmaatschap opgezegd. Daar kwam ik achter en dat kan natuurlijk niet. Wij hebben Seed Valley nodig om juist in gesprek te kunnen gaan met die zaadbedrijven en de partners om zo machines van topkwaliteit te kunnen leveren. We moeten ook benaderbaar zijn. Bij het nieuwe moederbedrijf Fowler Westrup heb ik dus gezegd dat we echt weer lid moeten worden om zo samen in contact te kunnen komen en blijven. Ons motto is ook: “wij werken niet voor een klant, maar met een klant”. We zitten samen aan tafel om samen de oplossing van de uitdagingen te vinden."

Bron: Seed Valley

Voor meer informatie:
Premium Seeds Machines
Almereweg 37
1671 ND te Medemblik

www.premiumseedsmachines.com

Publicatiedatum: