Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3,2 miljoen voor 'strategische aankopen' Masterplan Flora Campus Westland

De gemeente Westland wil middels het 'Masterplan Flora Campus Westland' het gebied rond het World Horti Center doorontwikkelen. Daarvoor moet er nog wel e.e.a. gebeuren. Zo moeten er nog 'objecten' die realisatie van de plannen in de weg zitten, aangekocht worden. Hiervoor stelt de gemeenteraad 3,2 miljoen euro beschikbaar. Het college van burgemeesters en wethouders heeft daarmee op 14 september in een vergadering ingestemd. Met eigenaren van de objecten zijn door de gemeente gesprekken gevoerd. Er zou overeenstemming bereikt zijn met hen. Het gaat om drie vrijstaande woningen.

Het college heeft ook ingestemd met de start van de pre-ontwikkelingsfase. Daarin wordt de grondexploitatie uitgewerkt en een vastgesteld. Een grondexploitatie is een begroting die wordt opgesteld om grondkosten en grondopbrengsten van een ruimtelijk ontwikkelingsplan in beeld te brengen.

Bron: Collegebesluiten week 37 gemeente Westland

Publicatiedatum: