GTL Zundert nieuwe huurder op de Treehub

Vanaf 1 oktober zal GTL Zundert B.V. zijn intrek nemen in de gehuurde bezoek- en opslagruimtes van BCT Treehub B.V. Afgelopen week tekende Johan Gommers van GTL Zundert samen met Chantal van Kuyck van BCT Treehub de huurovereenkomst.

GTL is een transportbedrijf dat voor 35% werkzaam is in de bloemen en planten en voor 25% in de boomkwekerij. Daarnaast is er nog een groot aandeel in vervoer van groenten en fruit en in vervoer van aan de boomteeltgelieerde machines.

Landen als Frankrijk, Italië en heel de Benelux worden wekelijks aangedaan, maar ook andere landen zijn GTL - inmiddels al ruim een decennium actief in de branche - niet vreemd. Belevering vindt bijvoorbeeld ook plaats in Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf heeft 7 wagens in eigendom en er worden er 2 doorlopend ingehuurd. Aan alle trucks kunnen de koeltrailers en tautliners gekoppeld worden.

GTL is een bedrijf dat in korte tijd gegroeid is tot een begrip in de sector en waarvan de vestiging niet alleen aansluit bij de filosofie van het Business Centre Treeport, omdat ze uitstekend bij het thematische filter passen dat op het boomteeltontwikkelingsgebied van 62 hectare rust, maar zeker ook bij de Treehubwerking en last but not least de aan- en afvoer naar het koelhuis. Dat was ook de reden dat Johan in eerste instantie gedockt werd aan de Treehub en de interesse gewekt werd.

GTL sloot zich ook aan bij Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A en zal als ervaringsdeskundige een bijdrage gaan leveren aan een onderzoek dat via Rootz, het kenniscentrum op Business Centre Treeport, wordt opgestart.

Voor meer informatie:
GTL Zundert B.V.
www.gtlzundert.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.