Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VLAM speelt Vlaamse sierteelt in de kijker op Four Oaks

Het Verenigd Koninkrijk is de derde exportmarkt voor de Belgische sierteeltproducten, goed voor een jaarlijkse exportwaarde van meer dan 50 miljoen euro. Voor het Verenigd Koninkrijk is België de tweede belangrijkste leverancier binnen de EU.

Geen wonder dus dat de sector goed vertegenwoordigd werd op Four Oaks, dat afgelopen week haar 51ste editie beleefde. Elf Vlaamse sierteeltbedrijven vonden onderdak in de VLAM-groepsstand: ADM Greentraders, Boomkwekerij Rahoens, Boomkwekerij Schepers, Decock Plants, Denis-Plants, Geka-Plants, Microflor, Plant-Select, Sylva, Vandamme Sierplanten en Willy De Nolf. Samen vertegenwoordigden ze het ruime assortiment Vlaamse sierteeltproducten, gaande van rododendrons, bloeiende kamerplanten, perk- en balkonplanten, tot jongeplanten, struiken en boomkwekerijproducten. Met de slogan “For freshness, look no further than Flanders” brachten zij hun producten bij het Engelse publiek onder de aandacht.

bron: VLAM

Publicatiedatum: