Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JP Vis & Zn neemt afscheid van locatie in Kwintsheul

J.P. Vis & Zn International Transports heeft afscheid genomen van de oude vestiging in Kwintsheul. Het bedrijf ging in 2020 op in de Hartman Groep, maar blijft als zelfstandig bedrijf opereren.

Het terrein en het kantoor in Kwintsheul zijn leeg, maar voor de trucks is er voortaan plek in Bleiswijk op het terrein van Houweling. De planning van J.P. Vis & Zn wordt voortaan vanuit het kantoor in Poeldijk georganiseerd, de rest van de administratie is in Veenoord geïntegreerd in de bedrijfsvoering van de Hartman Groep. Zowel Jan als John Vis hebben zich in goed overleg terug getrokken uit het bedrijf, zo melden ze.

Na 91 jaar uit Kwintsheul
Hiermee komt er na 91 jaar een einde aan de activiteiten van J.P. Vis & Zn in Kwintsheul. Toch blijven de trucks van het bedrijf een vertrouwd gezicht op de route naar Scandinavië. De Hartman Groep heeft in de afgelopen twee jaar vrijwel de gehele vloot vernieuwd en geïntegreerd in het eigen netwerk, maar de trucks houden de vertrouwde fraaie uitstraling, ook na de verhuizing.

Jeroen Vrolijk naar Hartman Groep
Meer nieuws vanuit de Hartman Groep betreft de overname van de activiteiten van Jeroen Vrolijk. Dat wil zeggen dat de ritten en de klanten van Jeroen Vrolijk worden geïntegreerd in het Hartman Netwerk. Voor de klanten van Jeroen Vrolijk betekent dit een uitbreiding van de service, want in plaats van een vertrek op dinsdag en donderdag vertrekken er nu zeven dagen per week trucks naar heel Scandinavië. Jeroen blijft zelf als charter en als ambassadeur rijden voor de Hartman Groep met zijn vertrouwde Scania.

Voor meer informatie:
Hartman Expeditie
Tel.: +31 (0)174 520 516
[email protected]
www.hartmanexpeditie.nl

Publicatiedatum: