Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sion gaat bloeiende phalaenopsis opkweken voor Jova Plant

Binnenkort stopt Sion met het oppotten van het eigen assortiment bloeiende Phalaenopsis. Het bedrijf gaat witte bloeiende planten opkweken voor Jova Plant/Joflor. Jova Plant is gespecialiseerd in het verven van de Phalaenopsis. Sion zal medio 2024 (week 35) stoppen met de directe verkoop van een breed assortiment aan bloeiende Phalaenopsis.

Het komende jaar kunnen klanten zoals gebruikelijk bij Sion terecht voor de verkoop van het bloeiende product. Daarnaast blijft het bedrijf 6.000 tot 8.000 test- en zaailingen per week produceren, voor hun veredeling. Het bestaande team van Sion zal voor beide producties worden ingezet.

Geen lid meer van Decorum
De bloeiende Phalaenopsis voor Jova Plant zullen door het verkoopteam van Jova Plant verkocht worden. Daarom zal Sion, vanaf 2024, week 35 geen lid meer zijn van Decorum.

Door deze ontwikkeling kan de jonge planten leverancier zich volledig focussen op de core business van het bedrijf: veredelen, vermeerderen en het opkweken van jonge planten.

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu

Joflor
https://www.joflor.nl

Publicatiedatum: