Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 t/m 17 september 2023

"Kunming Flower Expo, een evenement in de ontwikkeling van de Aziatische bloemensector"

In Kunming, China's grootste productie- en distributiecentrum voor verse snijbloemen, staat de 21e editie van de Kunming Flower Expo voor de deur. Van 15 tot en met 17 september vindt deze vakbeurs plaats in het Kunming Dianchi International Convention and Exhibition Center, waar nationale en internationale professionals uit de bloemenbranche kunnen genieten van een groots en uitgebreid bloemenevenement. "De Kunming International Flower Exhibition (Kunming Flower Expo) is een professioneel evenement van hoog niveau dat de hele bloemenbranche beslaat, toonaangevend is in de ontwikkeling van de Aziatische bloemensector en een wijdverbreide invloed en sterke reputatie geniet," aldus het organisatiecomité.

Internationalisering
In totaal 35 bloemenbedrijven uit 12 landen, waaronder Nederland, Israël, Japan, India, Estland, Duitsland, de Verenigde Staten, Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Ecuador en Colombia, zullen dit jaar deelnemen aan de Kunming Flower Expo.

Als eregast zal Nederland activiteiten organiseren zoals een evenement om nieuwe rassen te selecteren, seminars over geavanceerde planttechnieken en facilitaire toepassingen, en een speciale receptie voor de eregast en het gastland.

Diverse categorieën
Deze bloemenbeurs beslaat een oppervlakte van meer dan 50.000 m2 en brengt meer dan 400 gerenommeerde bedrijven uit de bloemensector uit de hele wereld samen. Deze bedrijven zijn actief in verschillende categorieën, waaronder bloemenplanten, bloemenveredeling, bloemenverwerking, -materialen, facilitaire apparatuur, bloemgerelateerde diensten en instellingen. Ze zullen de meest geavanceerde technologieën en de nieuwste producten laten zien.

Uitgebreid en inhoudelijk
Om de kernthema's van de ontwikkeling van de bloemensector aan te pakken, organiseert de tentoonstelling evenementen zoals het Internationale Seminar over de modernisering van de tuinbouw, de Yunnan Floral Breeding Achievements Transformation Showcase en International New Superior Variety Trend Release, en het Internationale Seminar over de bescherming van nieuwe plantenrassen - Floricultural Session. "Deze activiteiten zullen ingaan op verschillende aspecten, zoals de modernisering van bloemteeltbedrijven, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veredeling en beleid voor de bescherming van bloemen. Het doel is om diepgaande discussies te faciliteren die de verbetering van de kwaliteit en efficiëntie van de bloemensector bevorderen, de zelfdiscipline van de sector en georganiseerde concurrentie stimuleren, en een platform bieden voor het uitwisselen van ideeën om de gezonde en duurzame ontwikkeling van de Chinese bloemensector te bevorderen", aldus de organisatie.

Specialisatie
Om de integratie van teelt en verkoop te vergemakkelijken en het concurrentievoordeel en marktaandeel van de deelnemende bedrijven te vergroten, heeft het organisatiecomité belangrijke bloemenmarkten bezocht in Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Hunan, Hubei, Henan, Guangdong, Sichuan en de regio's Hong Kong en Macau. Tijdens deze bezoeken heeft het comité de Kunming Flower Expo gepromoot en lokale handelaren uitgenodigd om groepen te vormen en deel te nemen aan gerelateerde beursactiviteiten. Op dit moment hebben de meeste markten bevestigd dat ze van plan zijn groepen te vormen om de beurs bij te wonen en deel te nemen aan de integratie van teelt en verkoop.

Om de voordelen van de locatie van de expo te benadrukken, zal de Flower Expo dit jaar meer dan 2.000 bloementelers uit de belangrijkste bloemtelende regio's ter plekke aanwezig laten zijn voor directe communicatie en interactie met de deelnemende bedrijven. Dit zal de uitwisseling van informatie vergemakkelijken, zodat exposanten en bezoekers uit de eerste hand informatie kunnen krijgen over de herkomst van de bloemen.

"Na drie lange jaren uit elkaar te zijn geweest, is de tijd van hereniging eindelijk aangebroken. Het verlangen is immens geweest. Er kunnen nu gratis toegangskaarten worden aangevraagd en de registratie is in volle gang. Grijp deze kans, neem contact met ons op en begin aan je bruisende reis door de caleidoscopische landschappen van Yunnan!"

Klik hier om te registreren.

Voor meer informatie:
Kunming Flower Expo
[email protected]
www.ifexflowerexpo.com

Publicatiedatum: