Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortensia volop in de spotlights op beurs en veiling

Het is nu de tijd van het jaar dat de snijhortensia in de meest ruime keuze aan kleuren verkrijgbaar is. Naast de verse kleuren (‘Fresh’) zijn nu ook de doorgekleurde hortensia's (‘Classic’) volop beschikbaar. Onder andere bij vakbeurs Trendz, Veiling Plantion en Veiling Rhein-Maas worden bloemisten geïnspireerd met bijzonder en tegelijkertijd commercieel bloemwerk. Via diverse winacties maken bloemisten kans op workshops of gratis snijhortensia’s.

Volop inspiratie tijdens vakbeurs Trendz
Op 27, 28 en 29 augustus 2023 komen retailers, inkopers, ontwerpers en andere professionals uit de home & living sector weer samen om de nieuwste trends, producten en innovaties te ontdekken tijdens vakbeurs Trendz. Hier sieren imposante snijhortensia's diverse podia, een tweetal pleinen en bloemistenwedstrijden.

Presentaties en winacties
Bij zowel veiling Plantion als veiling Rhein-Maas staat hortensia de komende weken in de spotlight met een productpresentatie. Samen met veiling Plantion organiseert Hydrangea World bovendien een winactie.

Hydrangea World
De Nederlandse snijhortensiakwekers werken samen binnen de promotiecampagne Hydrangea World. Speciaal voor bloemisten zijn vanuit deze campagne aparte online kanalen gevuld met inspirerend bloemwerk en toepassingen met de snijhortensia voor verschillende seizoenen en gelegenheden.

Voor meer informatie:
Hydrangea World
www.hydrangeaworld.com

Publicatiedatum: