Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22-24 augustus, The Green Event Centre

Novae Fabula groeit uit tot ‘meer dan een nieuw verhaal’

Novae Fabula, wat in het Latijn ‘het nieuwe verhaal’ betekent, staat weer in de startblokken. De voorbereidingen zijn in volle gang om van het succes van vorig jaar een nog inspirerender evenement te realiseren. Van 22 tot en met 24 augustus 2023, tussen 9:00 en 16:00 zullen een diverse groep gepassioneerde kwekers in samenwerking met Bunnik Group hun producten met creativiteit en trots presenteren.

En daar blijft het niet bij: The Green Event Centre wacht een uitgebreide selectie van trends en thema’s om ontdekt te worden. Hier worden de planten van de achttien deelnemende kwekers gecombineerd met diverse vormen van toegevoegde waarde. Trendwatcher Aafje Nijman en bloemenarrangeur Elize Eveleens verzorgen op woensdag 23 augustus, tussen 13:00 en 15:00 uur, een presentatie en verzorgen unieke arrangementen.

De presentatie in The Green Event Centre heeft één duidelijk doel: inspireren. Bezoekers kunnen de trend- en themapresentaties ontdekken, de beurs richt zich op inkopers, verkopers en marketeers.

Aanmelden als bezoeker kan via [email protected] of bezoek de nieuwe website www.novae-fabula.com. Bezoek, incl. catering en parkeergelegenheid, is gratis.

Publicatiedatum: