Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Linflowers Chrysanten, Nieuwaal, 6 september

Gewasbescherming, energie en provinciaal bestuur centraal op Jaarbijeenkomst Glastuinbouwpact

Gewasbeschermingsbeleid uit Brussel, energiebeleid uit Den Haag en een nieuw provinciaal bestuur in Gelderland hebben invloed op de glastuinbouw in de regio Bommelerwaard. Daarom aanleiding om vanuit verschillende invalshoeken deze ontwikkelingen te beschouwen.

De jaarlijkse bijeenkomst van het glastuinbouwpact vind dit jaar plaats bij Linflowers Chrysanten in Nieuwaal. U bent van allen hartelijk uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Sprekers zijn:

  • Adri Bom-Lemstra, voorzitter Glastuinbouw Nederland en Greenports Nederland, en Harold Zoet, provincie Gelderland, vertellen u meer over hoe er wordt ingespeeld op beleid van Brussel tot Arnhem. Adri gaat daarbij in op het energiebeleid en gewasbescherming. En wat is de inzet van Glastuinbouw Nederland voor de nieuwe verkiezingen?
  • Harold is gedeputeerde verantwoordelijk voor landbouw, biodiversiteit en natuur en stikstof en kan u meer vertellen over het nieuwe coalitieakkoord en de visie op de glastuinbouw in Gelderland.
  • Raymond Vostermans, congestiebeheer TenneT, gaat in op de afgekondigde congestie van ons gebied, de aanpak door TenneT en de kansen die de flexibiliteit van de glastuinbuow aan mogelijkheden biedt.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en een hapje. Gelieve aan te melden in de link.

bron: Glastuinbouwpact Bommelerwaard

Publicatiedatum: