Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BCT Treehub en Cold Store in werking

BCT Cold Store, het koelhuis gelegen op het Business Centre Treeport, is volledig in werking. Het nieuwe koelhuis biedt ondernemers dan ook de juiste mogelijkheden om hun producten op een veilige manier gekoeld of ongekoeld op te slaan.

50.000 m3 aan koeling
In totaal is er maar liefst 50.000 kuub aan koelruimte gecreëerd, verdeeld over 22 cellen die minimaal 8 meter hoog zijn en deels zelfs 12 meter. Er zijn mogelijkheden voor iedereen en ook het traject voor een ISO 22000 certificering is ingezet. Het koelhuis heeft cellen uitgevoerd mét en zonder stellingen. Zo kunnen ook alle verpakkingseenheden en/of stukgoederen in de koeling gestockeerd worden. Dankzij een uitvoerig WMS en TMS is het op elk moment duidelijk welk product waar is. Geeft de klant via een telefoontje of een appje door dat iets geladen moet worden, dan kan de afroep binnen vijf minuten beschikbaar zijn op het laadplatform, dat is voorzien van 10 docks.

De strategische ligging – bij Hazeldonk, aan de snelweg richting Breda, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen – is een extra gunstige bijkomstigheid. Dit scheelt zowel bij opslag als bij verdere doorvoer tijd en geld.

Treehub
De besparingen in kosten en tijd kunnen nóg groter worden dankzij de activatie van BCT Treehub, een complete dienstverlener die de ontzorging regelt van expeditie en handling. In de afgelopen jaren heeft het collecteren van deelzendingen in de regio zich ontwikkeld tot een stevig concept, dat via deze BCT Treehub zorgt voor een vlotte verdichting en/of export van producten. Centralisatie zorgt hierbij voor extra kostenbesparingen. "Het is een professionaliseringsslag die Zundert, dé boomkwekerijregio van Nederland en België, nog verder versterkt. In het kort; we halen uw gekoelde en ongekoelde producten graag bij u op maar kunnen ze ook overal in Europa, voorzien van de juiste keuringen en documenten, afleveren", aldus Anton den Dekker.

Voor meer informatie:
Anton den Dekker
BCT Treehub
Treeport 3
4891 PZ Rijsbergen
Tel: 076-5995006
[email protected]
www.bct-coldstore.eu

Publicatiedatum: