Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SedumPlus enthousiast over Root&Shoot

In een nieuwe video vertelt SedumPlus over de ervaringen met de bodemmeststof Root&Shoot. Root&Shoot bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen, biostimulanten en sporenelementen die de wortelgroei en scheutontwikkeling van gewassen stimuleert. Root&Shoot komt naar voren als een oplossing voor een gezond en krachtig wortelgestel, met talrijke positieve effecten op de gewasgroei.

Marjo Martens, eigenaresse van Sedumplus, is gespecialiseerd in het duurzaam telen van sedum. Marjo deelt enthousiast haar ervaringen met het gebruik van Root & Shoot en legt uit waarom ze voor dit innovatieve middel heeft gekozen. Ze geeft uitleg over de positieve effecten die ze heeft waargenomen, waaronder verbeterde wortelgroei en een gezonde scheutontwikkeling. De impact van Root&Shoot op de gewasproductie wordt zo heel duidelijk.

Rogier Doornbos, Trial Manager bij producent Soiltech, legt uit waarom Root&Shoot een van de topproducten van Soiltech is en hoe het zich in de praktijk heeft bewezen als een betrouwbaar en effectief middel.

Paul Derikx, commercieel manager bij Mertens, legt uit hoe Mertens samen met haar klanten werkt aan duurzame teeltmethoden en hoe zij dit aan de hand van een uitgebreid voedingsschema in de praktijk toepassen. Hij licht toe waarom er voor Root&Shoot wordt gekozen en welke waardevolle bijdrage het middel levert aan het succes van SedumPlus.

Door een nauwe samenwerking kunnen Mertens en Soiltech zich samen met telers richten op het beantwoorden van nieuwe uitdagingen in teelten en het vergroten van inzichten in de werking en toepassing van producten zoals Root&Shoot. Dit resulteert in meer geavanceerde en effectieve oplossingen in diverse gewassen.

Voor meer informatie:
Mertens B.V.
Tel.: +31 (0) 77 3999 111
info@mertens-groep.nl
www.mertens-groep.nl


Soiltech
T: 411-64 81 05
E: info@soiltech.nl
www.soiltech.nl

Publicatiedatum: