Theo Aanhane nieuwe directeur Hobaho

Theo Aanhane is benoemd als algemeen directeur van Hobaho by Dümmen Orange. Hij neemt per 1 oktober het stokje over van Foeke Gardenier, die deze functie sinds 2013 bekleedt.

Theo trad in 2022 bij Hobaho in dienst als commercieel directeur. Daarvoor vervulde hij managementfuncties bij uiteenlopende bedrijven in de sierteeltsector, waaronder Royal FloraHolland en Eurofins Agro. Theo komt uit de Bollenstreek en beschikt over een ruime ervaring in de bloembollensector, onder meer op de gebieden teelt, handel en export.

Onder leiding van Foeke Gardenier ontwikkelde Hobaho zich verder tot een solide, betrokken en innovatieve speler in de bloembollensector, actief in bemiddeling, veredeling en R&D, veilen, licentiebeheer en ketendiensten. Belangrijke wapenfeiten tijdens zijn directeurschap waren onder meer het samenbrengen van Testcentrum en Hobaho op de huidige locatie aan de Van Slogterenweg in Lisse; de integratie van specifieke Hobaho- en Testcentrumactiviteiten binnen de Dümmen Orange organisatie; het toekomstbestendig maken van diverse samenwerkingsverbanden; en de ontwikkeling van snelle vermeerdering voor bolgewassen. Ook vierde Hobaho onder Foeke’s leiding het 100-jarig jubileum in 2021.

Foeke blijft nauw betrokken bij de Dümmen Orange-organisatie. In zijn nieuwe rol zal hij als adviseur en interim manager transformaties en veranderingen begeleiden, en gaat hij Dümmen Orange vertegenwoordigen in uiteenlopende brancheorganisaties, waaronder Plantum, Ciopora International en Fleuroselect.

Voor meer informatie:
Hobaho by Dümmen Orange
www.hobaho.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.