Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Theo Martens 50 jaar in dienst bij Selman Transporten

In 1973 begon Theo zijn carrière bij Selman Transporten als chauffeur binnenland en heeft hij bij menig kweker producten opgehaald voor de veiling op zowel de dag als ook de nacht. Naarmate de organisatie groeide was er dringend behoefte aan mensen die de overslag verzorgden in de daarvoor bestemde overslaghallen. Ook deze activiteit groeide waardoor Theo uiteindelijk voorman hal werd. Naast deze functie was Theo ook wagenparkbeheerder en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor het onderhoud in de ruimste zin van het woord. Deze (dubbel)functie heeft Theo tot aan zijn pensioen in 2017 met veel passie en inzet vervuld.

Na zijn pensioen wil Theo graag blijven werken en werd zijn “oude” beroep als chauffeur weer ingevuld. Dit doet Theo twee vaste dagen per week en eventueel aangevuld naar behoefte van Theo zelf. Dat mag hij met zijn staat van dienst zelf bepalen.

In de afgelopen 77 jaar groeide Selman uit van een eenmansbedrijf naar een bloeiende en groeiende transportonderneming. De oorsprong van het bedrijf ligt in Huissen waar oprichter Thé Selman in 1946 agrarische producten ging vervoeren. Vanaf 1971 begon het bedrijf zich te specialiseren in het geconditioneerd transport van sierteeltproducten. Met dat specialisme, zorgen dat bloemen en planten in de juiste conditie en kwaliteit op tijd op de juiste bestemming aankomen, richt Selman zich sinds 1998 volledig op de Benelux en Duitsland.

Jubileumfeest
Op 24 juni a.s. wordt met familie, vrienden, (gepensioneerde) collega’s en klanten een mooi feestje gevierd.

Voor meer informatie:
Selman Transporten BV
Nijverheidstraat 40
6681 LN Bemmel
T: +31 (0)26 326 31 11
info@selman.nl
https://selman.nl/

Publicatiedatum: