Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regiovoorzitter Oost Harold Zoet verlaat LTO Noord

Harold Zoet, voorzitter van LTO Noord regio Oost, neemt na drie jaar bestuurschap afscheid van de organisatie. Zoet is door de Boer Burger Beweging voorgedragen als gedeputeerde voor de provincie Gelderland. LTO Noord laat weten dat het Harold Zoet dankbaar is voor zijn inzet en wenst hem succes in zijn nieuwe rol. Bert Zandman neemt als vicevoorzitter van de regio Oost tijdelijk de rol van interim-voorzitter op zich.

‘Harold heeft zich de afgelopen jaren ontzettend hard ingezet. Voor de sector, voor de leden en voor LTO Noord zelf. Het was natuurlijk een hectische periode, waardoor ik het alleen maar nog meer waardeer wat hij heeft gedaan. Voor LTO Noord is het jammer dat Harold weg gaat. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol. En we hopen dat die ook in die rol het beste zal doen voor de land- en tuinbouw’, aldus Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord.


Harold Zoet

2020
In juni 2020 startte Harold Zoet als lid van het regiobestuur Oost voor de provincies Gelderland en Overijssel. In 2021 nam hij de voorzittershamer over en werd hij verantwoordelijk voor de leiding van het bestuur en was hij afgevaardigde in het algemeen bestuur van LTO Noord.

‘Deze functie heb ik naast mijn bedrijf met veel plezier opgepakt. Samen met de werkorganisatie en de besturen hebben wij ons ingezet voor de agrarische sector die ons na aan het hart ligt. Ik heb veel respect voor de inzet en bevlogenheid waarin zoveel bestuurders en vrijwilligers zich inzetten voor de toekomst van de agrarische sector die stormachtige tijden doormaakt. Boer zijn heb ik ervaren als puur vakmanschap, passie en achter iedere onderneming een mens, een gezin’, aldus Harold Zoet.

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: