Dave en Desley Zwinkels vormen nieuwe directie Planttotaal

“Groen binnen hoort er steeds meer bij”

Tholen - Haal het groen naar binnen, want planten zorgen voor een betere luchtkwaliteit en een prettige werkomgeving. Deze wetenschap is de laatste jaren steeds verder doorgedrongen, want waar men vroeger de boel inrichtte en dan misschien nog ergens een plant wegmoffelde, wordt nu vaak bij nieuwbouw en herinrichting al nagedacht over het naar binnen halen van een stukje natuur.

Het is om die reden dat Planttotaal er de laatste jaren echt de wind onder heeft gekregen. Het bedrijf bouwt en verzorgt interieurbeplanting als groene wanden, binnentuinen, hangende tuinen en grote plantenbakken. Mart Zwinkels, voormalig spathiphyllum kweker uit Honselersdijk, is het een jaar of tien geleden begonnen en sinds vorig jaar is zoon Dave (27) in het bedrijf gekomen. Per 1 januari dit jaar is ook tweelingbroer Desley ingestroomd en terwijl Mart nog steeds actief blijft binnen het bedrijf vormen de gebroeders nu samen de directie.

“Groen binnen hoort er steeds meer bij”, weet Dave, “het geeft sfeer en uitstraling. We merken dat bijvoorbeeld door werkgevers die, juist sinds corona, hun mensen weer naar kantoor willen halen, of bijvoorbeeld ook op scholen, die voor hun leerlingen en leraren een fijne omgeving willen creëren. Ook zie je een soort domino-effect: scholen zijn doorgaans saaie gebouwen en ouders die met hun kind een school uitkiezen en een groene hal binnenstappen voelen zich direct thuis. Andere scholen kunnen dan niet achterblijven.”

Dave werkte bij Van Vliet op de veiling en is nu verantwoordelijk voor het bedrijfstechnische gedeelte, terwijl Desley, die de afgelopen jaren teeltman was bij een kweker, vooral de plantverzorging voor zijn rekening neemt. Verder wordt er gewerkt met zzp’ers waar het aankomt op bouw en constructie, het onderhoud gaat op contractbasis en zolang dat loopt garandeert Planttotaal dat alles netjes blijft en de planten er puik opstaan.

Werk zat dus en de afgelopen tijd hebben de mannen veel mooie projecten weten te realiseren (een aantal projecten ziet u uitgelicht op de website). Met de toetreding van Desley is er echter ook weer ruimte voor uitbreiding, dus mensen met ideeën, projecten of anderzijds melden zich!

Voor meer informatie:
Planttotaal
Naaldwijkseweg 61
2292 PA Wateringen
Tel.: 0174-261590
info@planttotaal.info
www.planttotaal.info


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.